Inschrijven

Ren jij op zondag 9 juni mee door de straten van Groningen tijdens de tweede editie van Dwars Door Groningen? Een mooie zomerse loop met vier verschillende afstanden door hartje Groningen. We hebben ook dit jaar een mooi (en snel) parcours! 

De 5 / 10 én 15 KM zijn volledig uitverkocht!

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Hardloopfeest in Groningen

Dwars Door Groningen is voor iedereen! Met vier verschillende onderdelen en afstanden van 2,5 KM tot 15 KM is het een hardloopevenement voor zowel de ervaren als beginnende hardloper. 

GROEPEN

Samen met vrienden of collega’s op ontdekkingstocht? Dat is mogelijk vanaf 10 personen. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie. 

limited edition running shirt

Voor Dwars Door Groningen is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 25,- bestellen tijdens het inschrijven. (tot 27 mei)

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard (tot 27 mei). De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Ontdek het parcours

Bij een échte stadsloop hoort natuurlijk een prachtig parcours. Voor de tweede editie van Dwars door Groningen hebben we weer een mooie route uitgestippeld. Het is een parcours van 5 KM waarbij de deelnemers aan de 10 en 15 KM de ronde vaker lopen. 

De start en finish zijn op de sfeervolle Vismarkt. Hier gaan we er net als vorig jaar een prachtige dag van maken. Ben jij klaar voor deze mooie uitdaging?